Nieuwsupdate november 2019

Nieuwsupdate november 2019

Het bestuur vind het belangrijk jullie te blijven informeren over nieuws binnen onze club. We proberen jullie maandelijks een update te geven door een aantal nieuwtjes op de site te plaatsen. Hierbij de update van de afgelopen maand:

Het seizoen is inmiddels een paar wedstrijden onderweg en er zijn al een aantal goede overwinningen binnen gesleept door de teams van W.H.C. Hierboven een leuke foto van de E2. Heb jij nu ook een leuke foto? Stuur ze naar ons op!

Begin van het seizoen heeft de activiteiten commissie een weissen-blau party georganiseerd. Tijdens de avond waren er verschillende activiteiten voor onze jeugdleden. Het was al met al een leuke gezellige avond!

De afgelopen 3 weken heeft de kantine van de Marke dicht gezeten in verband met de verbouwing. Vanaf vrijdag 22 november gaat de vernieuwde kantine weer open.

Afgelopen weekend heeft de revue plaats gevonden. Door de garderobe diensten hebben we weer een leuk bedrag kunnen ontvangen. Iedereen dank voor de inzet.  

Een aandachtpunt is het gebruik van de zaal. Het is niet toegestaan om buiten trainingstijden attributen en materialen uit de opslag te halen. Deze roldeuren dienen dicht te blijven.

Daarnaast is er een schoonmaakploeg voor de zaal en is het niet de bedoeling dat we zelf de zaal gaan schoonmaken.  


Afdrukken   E-mailadres