Nieuwsupdate januari 2020

Nieuwsupdate januari 2020

Iets later dan gepland, maar hierbij de nieuwsupdate van januari 2020. In deze update komen de volgende 3 onderwerpen aan bod:

  1. De bollen van Nollen
  2. Nieuwjaarsreceptie
  3. Facebookpagina W.H.C.

Tijdens de drukke weken bij Nollen rondom de oliebollen gekte hebben wij als W.H.C. ook een handje gehoplen. Tim Leferink en Wouter Ros hebben zich als echte oliebollen bakkers ingezet bij Nollen in de fabriek. Hun werk heeft W.H.C. een leuk bedrag opgeleverd. Tim en Wouter dank voor julile inzet!

Begin januari heeft  de nieuwjaarsreceptie plaats gevonden. Samen met W.V.V., Cupido, de Loopgroep en W.T.C. was er een gezellig samen zijn met de vereninging. In de kantine van W.V.V. '34 werd er een leuke quiz georganiseerd, waarna er een gezellig feestje lost barste. Alle vrijwilligers dank voor jullie bijdrage hieraan. 

Heb je zelf leuke foto's, een wedstrijdverslag of heb je iets leuks gedaan met je team? Dit is uiteraard leuk om te delen via onze facebook pagina? Hiervoor kun je contact op nemen met Noa Immink (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en/of Laura ten Thije (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Zij beheren de facebook pagina. 


Afdrukken   E-mailadres