Nieuwsbrief TC

Nieuwsbrief TC

Afgelopen donderdag hebben de TC en de trainsters een overleg gehad en besloten de trainingen voor de jeugd weer op te pakken. Vanwege de weersvoorspellingen komende week hebben we gekozen om vanaf 15-februari weer aan de slag te gaan, ook in de vakantie. Noteer het dus alvast in jullie agenda! 

WVV heeft het kleine veldje voor ons beschikbaar gesteld. Hier kunnen de C-D-E en-F teams op trainen, dit om zo toch in een veilige omgeving te sporten. Als er sneeuw ligt mogen we het kunstgrasveld niet gebruiken, we houden jullie op de hoogte via de mail.

 De A en B zullen net als afgelopen voorjaar in en rond Hengevelde de verschillende work-outs uitoefenen. Zij verzamelen bij de Marke. Zie het schema hieronder voor de tijden.

Maandag :         16.30-17.30       F- jeugd              WVV-veldje

Dinsdag:             15.30-16.30       E-jeugd               WVV-veldje

                            16.30-17.30       C-D jeugd           WVV-veldje

                            17.45-18.45       A2-B2

                            19.00-20.00       A1-B1

Donderdag:       15.30-16.30       E-jeugd               WVV-veldje

                            16.30-17.30       C-D jeugd           WVV-veldje

                            17.45-18.45       A2-B2

                            19.00-20.00       A1-B1

De trainsters zijn bepalend voor het wel of niet doorgaan van de trainingen. Hopelijk hebben we als WHC zo toch een uitlaatklep kunnen creëren, waar leden even heerlijk kunnen sporten. Op www.handbal.nl vindt je handige buitenoefeningen.

We hebben alle teams opgegeven voor een alternatieve competitie. Dit houdt in dat als Corona het toelaat,  we in het weekend van 10-11 april starten met zaalhandbal. Een poule bestaat uit 6 teams, wat betekend dat elke team maximaal 10 wedstrijden kan spelen. Als een wedstrijd vervalt, wordt deze niet ingehaald. Deze periode kunnen we mooi gebruiken om het zaalgevoel weer op te doen in aanloop naar het komende seizoen.

Het NHV heeft aangegeven bij voldoende aanmeldingen een bondscheidsrechters-opleiding te starten in Twente, mooi dicht in de buurt. Deze zou dan in september kunnen starten. Als WHC zitten we niet ruim in de bondscheidsrechters, dit betekend dat we in de toekomst misschien niet meer zoveel teams in de wedstrijdsport kunnen laten deelnemen.  Gezien de potentie bij onze jeugd is dat natuurlijk niet wenselijk. Hoe meer scheidsrechters, hoe minder je hoeft te fluiten. Of geef je op als koppelscheidsrechter, dan sta je er niet alleen voor! Kijk voor meer informatie op:

www.handbal.nl/hoe-word-ik-scheidsrechter Binnenkort gaan we inventariseren wie we kunnen aanmelden, dus overleg met elkaar of je hier beschikbaar voor bent. Alleen samen kunnen we bouwen aan een toekomstbestendige topclub…

 

Voor aan en of afmeldingen voor het komende seizoen kun je dit doorgeven tot 1-3-2021 aan het secretariaat, geef dit dus tijdig aan!

 

Geniet van de sneeuw, groet de Technische commissie


Afdrukken   E-mailadres