Nieuws update augustus 2019

Nieuws update augustus 2019

Het bestuur vindt het belangrijk jullie te blijven informeren over nieuws binnen onze club. We proberen jullie maandelijks een update te geven door een aantal nieuwtjes op de site te plaatsen.

  • Eind vorig seizoen heeft de Beach competitie plaats gevonden voor de jeugd. Het was een groot succes met de verschillende buurtverenigingen. Onze complimenten gaan uit naar Miranda Oolbrink voor de organisatie. Ook alle andere vrijwilligers willen we danken voor hun bijdrage hieraan. Er wordt nog geëvalueerd met o.a. de andere verveningen over een vervolg van deze competitie.
  • Inmiddels zijn de trainingen weer begonnen. Dus wordt er weer hard gewerkt aan het nieuwe seizoen.
  • Na het aantrekken van Tom Geertshuis als trainer van de selectie hebben we Lieke Scholten bereid gevonden om de begeleiding op haar te nemen. Ze zal Tom gaan ondersteunen bij de wedstrijden van Dames 1. Lieke heeft zelf ook jaren lang in het eerste gehandbald. Lieke van harte welkom en we wensen je veel succes.
  • Dames 2 wordt ook dit jaar weer gecoacht door Ellen de Wit. Ellen had eigenlijk afscheid genomen van deze functie, maar heeft toch besloten te blijven. Ellen we zijn blij je er weer bij te hebben en ook jou wensen we veel succes.
  • Denken jullie aan onze jaarvergadering? Deze vind plaats op donderdag 19 september om 21.00 uur in Kulturhus de Marke.

Afdrukken   E-mailadres