Corona Update 30-09-2020

Corona Update 30-09-2020

De overheid heeft 28-09-2020 verscherpte maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het corona virus. Dit met als doel om de snelle verspreiding van het virus tegen te gaan. De aangescherpte maatregelen blijven in ieder geval drie weken van kracht. Onderstaand de aangescherpte maatregelen binnen WHC.

Kantine gesloten

De kantine in de Marke is vanaf 29 september gesloten.

Eigen bidon mee

Iedere speler wordt gevraagd een eigen gevulde bidon mee te nemen. Het is niet de bedoeling bidons onderling te ruilen.

Geen publiek toegestaan

Wedstrijden en trainingen zijn de komende tijd niet toegankelijk  voor publiek. Geen publiek vanuit Hengevelde en niet vanuit de tegenstander. Van de ouders wordt verwacht dat zij hun kinderen buiten bij de Marke afzetten en ophalen. Meerijdende ouders naar uitwedstrijden worden als team begeleiding gezien en zij kunnen op de tribune plaatsnemen.

Douchen

Na de trainingen en wedstrijden is er geen gelegenheid om te douchen. Kom dus zoveel mogelijk in sporttenue naar de trainingen en wedstrijden. Voor de tegenstander is er wel gelegenheid om te douchen.

De sporthal direct verlaten

Van iedereen wordt verwacht dat je na een training of wedstrijd gelijk de Marke verlaat.

Voor het overige blijven de landelijke geldende maatregelen, zoals we die al kennen van kracht.

Denk daar bij aan de 1,5 meter afstand en mocht je klachten ervaren dan blijf je vanzelfsprekend thuis en laat je testen.

Het bestuur van WHC doet een dringend beroep op al haar leden, ouders en vrijwilligers om alle maatregelen in acht te nemen.  Laten we met en voor elkaar zorgen!


Afdrukken   E-mailadres