Nieuws

JAARVERGADERING 19 SEPT.

JAARVERGADERING 19 SEPT.

A.S. De jaarvergadering wordt gehouden op donderdag 19 september om 21.00 uur in de kantine van Kulterhus de Marke. De vergadering is voor alle seniorenleden, A-jeugd, trainers, leiders en ouders van de overige jeugdleden van W.H.C. Het bestuur nodigt jullie allen uit om hierbij aanwezig te zijn. Indien er mensen zijn die input hebben welke zij graag besproken zien worden tijdens deze vergadering dan ontvangen wij deze graag. Wij zorgen er dan voor dat deze tijdens de bijeenkomst aan de orde komen. Info kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuws update augustus 2019

Nieuws update augustus 2019

Het bestuur vindt het belangrijk jullie te blijven informeren over nieuws binnen onze club. We proberen jullie maandelijks een update te geven door een aantal nieuwtjes op de site te plaatsen.

  • Eind vorig seizoen heeft de Beach competitie plaats gevonden voor de jeugd. Het was een groot succes met de verschillende buurtverenigingen. Onze complimenten gaan uit naar Miranda Oolbrink voor de organisatie. Ook alle andere vrijwilligers willen we danken voor hun bijdrage hieraan. Er wordt nog geëvalueerd met o.a. de andere verveningen over een vervolg van deze competitie.
  • Inmiddels zijn de trainingen weer begonnen. Dus wordt er weer hard gewerkt aan het nieuwe seizoen.
  • Na het aantrekken van Tom Geertshuis als trainer van de selectie hebben we Lieke Scholten bereid gevonden om de begeleiding op haar te nemen. Ze zal Tom gaan ondersteunen bij de wedstrijden van Dames 1. Lieke heeft zelf ook jaren lang in het eerste gehandbald. Lieke van harte welkom en we wensen je veel succes.
  • Dames 2 wordt ook dit jaar weer gecoacht door Ellen de Wit. Ellen had eigenlijk afscheid genomen van deze functie, maar heeft toch besloten te blijven. Ellen we zijn blij je er weer bij te hebben en ook jou wensen we veel succes.
  • Denken jullie aan onze jaarvergadering? Deze vind plaats op donderdag 19 september om 21.00 uur in Kulturhus de Marke.
Inleveren materialen

Inleveren materialen

Het handbalseizoen zit er op, dus worden alle materialen verzameld en nagekeken. De vraag aan alle teams/coaches/begeleiders om alle materialen (tassen, ballen, bidons etc.) bij Petra Hoesstee in te leveren.

Dit is nog niet door iedereen gedaan, hierbij dus nogmaals de oproep om dit te doen.

Alvast hartelijk dank!

De vereniging W.H.C. telt ca 200 leden. WHC is afkomstig uit Hengevelde, een dorp met ongeveer 2000 inwoners.

Ons eerste team speelt Hoofdklasse. W.H.C. heeft 5 seniorenteams en 12 jeugdteams.

Secretariaat W.H.C.

Miranda Wegereef

Slotsweg 2b
7496 PW Hengevelde

info@whchengevelde.nl

HANDBAL.NL APP

Actuele programma, stand en uitslagen bekijken? Download de Handbal.nl app!

iphone    android 

Zoeken op deze site

SECRETARIAAT

Miranda Wegereef

Slotsweg 2b
7496 PW Hengevelde

info@whchengevelde.nl