Nieuws

Geen trainingen en wedstrijden tot 19 okt.

Geen trainingen en wedstrijden tot 19 okt.

Vanwege het grote aantal oplopende besmettingen, testen en quarantaine maatregelen binnen Hengevelde en onze vereniging alsook het aantal afzeggingen van tegenstanders hebben wij als WHC besloten per direct (heden 08-10-200) alle wedstrijden en trainingen van zowel de senioren en de jeugd te annuleren tot ten minste 19 oktober.

Corona Update 30-09-2020

Corona Update 30-09-2020

De overheid heeft 28-09-2020 verscherpte maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het corona virus. Dit met als doel om de snelle verspreiding van het virus tegen te gaan. De aangescherpte maatregelen blijven in ieder geval drie weken van kracht. Onderstaand de aangescherpte maatregelen binnen WHC.

OldStars walking handball

OldStars walking handball

Dinsdag 8 septemberwas de officiële kick-off van OldStars walking handball. De organisatie is een samenwerking tussen enkele oud-handbalsters, handbalvereniging WHC Hengevelde, het Nationaal Ouderenfonds en het Nederlands Handbal Verbond (NHV). De eerste trainingen staan onder de professionele leiding van Leon van Schie, oud-handbal international. Procesbegeleider Oost, Karin ten Heggeler op voorhand: ”Als we er 15 hebben vanavond ben ik tevreden!”

Handbalwedstrijden en corona

Handbalwedstrijden en corona

Na een mooie voorbereiding van verschillende teams binnen WHC gaat komend weekend de competitie van start. Door de coronamaatregelen in acht te nemen hopen wij Corona zo veel mogelijk buiten de deur te houden. Onze eigen leden hebben ons protocol ontvangen, wij vragen een ieder zich hier aan te houden. Dit protocol is ook te vinden op onze website; https://whchengevelde.nl/nieuws/protocol-verantwoord-handballen

Protocol verantwoord handballen

Protocol verantwoord handballen

Per 1 juli is het kabinet voor Nederland van een ‘intelligente lockdown’ naar ‘ruimte met regels’ gegaan, Deze stap is per 10 augustus weer enigszins aangescherpt. Tijdens deze zomer loopt het aantal bewezen besmettingen weer op en met de aanpassingen van 10 augustus streeft het kabinet ernaar die toename te beperken zodat nieuwe landelijke maatregelen uit kunnen blijven.

De vereniging W.H.C. telt ca 200 leden. WHC is afkomstig uit Hengevelde, een dorp met ongeveer 2000 inwoners.

Ons eerste team speelt Hoofdklasse. W.H.C. heeft 5 seniorenteams en 12 jeugdteams.

Secretariaat W.H.C.

Miranda Wegereef

Slotsweg 2b
7496 PW Hengevelde

info@whchengevelde.nl

HANDBAL.NL APP

Actuele programma, stand en uitslagen bekijken? Download de Handbal.nl app!

iphone    android 

Zoeken op deze site

SECRETARIAAT

Miranda Wegereef

Slotsweg 2b
7496 PW Hengevelde

info@whchengevelde.nl