Nieuws

Nieuwjaarsgala met quiz night 3 januari a.s.

Nieuwjaarsgala met quiz night 3 januari a.s.

Ook dit jaar luiden de sportverenigingen W.V.V.'34, WHC, WTC, Cupido en Loopgroep Hengevelde gezamenlijk het nieuwe jaar in. Dit jaar voor het eerst met een nieuwjaarsgala en een Quiz Night! Een nieuwjaarsgala voor leden, sponsoren en vrijwilligers. Samen kunnen we terugkijken op een sportief jaar met een bloeiend verenigingsleven in Hengevelde. Dit was niet mogelijk geweest zonder de inzet en toewijding van onze leden, sponsoren en vrijwilligers.

Tom Geertshuis is ook volgend seizoen trainer van W.H.C.!

Tom Geertshuis is ook volgend seizoen trainer van W.H.C.!

Tom Geertshuis is ook volgend seizoen trainer van W.H.C.! Tom is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen als trainer van de selectie.

Nieuwsupdate november 2019

Nieuwsupdate november 2019

Het bestuur vind het belangrijk jullie te blijven informeren over nieuws binnen onze club. We proberen jullie maandelijks een update te geven door een aantal nieuwtjes op de site te plaatsen. Hierbij de update van de afgelopen maand:

SAMEN voor een plezierige en veilige (sport)omgeving

SAMEN voor een plezierige en veilige (sport)omgeving

Iedereen moet in zijn of haar vrije tijd plezierig en veilig kunnen samenkomen, sporten, spelen en zijn of haar vrijwilligerswerk kunnen uitvoeren zonder dat zij in aanraking komen met ongewenst gedrag in welke vorm dan ook. Voor iedereen is het fijn als we samen met alle sporters, vrijwilligers en andere betrokkenen zorgen voor een plezierige en veilige (sport)omgeving.

In 2018 hebben we in Hengevelde het initiatief genomen om gezamenlijk met de sportverenigingen en de Stichting Sport en Gemeenschapscentrum Hengevelde invulling te geven aan het thema Sociale Veiligheid. Vanuit dat initiatief is de Werkgroep SAMEN opgericht. Deze bestaat uit vertegenwoordigers van de betrokken verenigingen en de vertrouwenscontactpersonenKaren Bornebroek en Henk Meijer.

Als handbalvereniging W.H.C. zijn we ook bij dit initiatief aangesloten. Voor meer informatie hierover verwijzen we je daarom graag naar de website www.sameninhengevelde.nl. Hier vind je alle achtergrondinformatie en natuurlijk ook de contactgegevens van de vertrouwenscontactpersonen. 

Respect – Plezier – Eigen verantwoordelijkheid – Veiligheid – Trots

SAMEN in Hengevelde

SAMEN in Hengevelde

In een dorp als Hengevelde wordt veel vrije tijd met elkaar doorgebracht. Iedereen geeft hier op een eigen manier invulling aan. Samen willen we dat dit op een plezierige wijze gebeurt. Het NOC-NSF heeft duidelijke richtlijnen hierover en adviseert om vertrouwenscontactpersonen aan te stellen.

De vereniging W.H.C. telt ca 200 leden. WHC is afkomstig uit Hengevelde, een dorp met ongeveer 2000 inwoners.

Ons eerste team speelt Hoofdklasse. W.H.C. heeft 5 seniorenteams en 12 jeugdteams.

Secretariaat W.H.C.

Miranda Wegereef

Slotsweg 2b
7496 PW Hengevelde

info@whchengevelde.nl

HANDBAL.NL APP

Actuele programma, stand en uitslagen bekijken? Download de Handbal.nl app!

iphone    android 

Zoeken op deze site

SECRETARIAAT

Miranda Wegereef

Slotsweg 2b
7496 PW Hengevelde

info@whchengevelde.nl