Nieuws

Tom Geertshuis is ook volgend seizoen trainer van W.H.C.!

Tom Geertshuis is ook volgend seizoen trainer van W.H.C.!

Tom Geertshuis is ook volgend seizoen trainer van W.H.C.! Tom is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen als trainer van de selectie.

Nieuwsupdate november 2019

Nieuwsupdate november 2019

Het bestuur vind het belangrijk jullie te blijven informeren over nieuws binnen onze club. We proberen jullie maandelijks een update te geven door een aantal nieuwtjes op de site te plaatsen. Hierbij de update van de afgelopen maand:

Tim Leferink nieuwe voorzitter WHC

Tim Leferink nieuwe voorzitter WHC

Vincent Nollen is na de jaarvergadering gestopt als voorzitter van W.H.C. Vincent is dan 6 jaar voorzitter geweest van W.H.C. Via deze weg wil het bestuur Vincent nogmaals danken voor de afgelopen jaren.
SAMEN in Hengevelde

SAMEN in Hengevelde

In een dorp als Hengevelde wordt veel vrije tijd met elkaar doorgebracht. Iedereen geeft hier op een eigen manier invulling aan. Samen willen we dat dit op een plezierige wijze gebeurt. Het NOC-NSF heeft duidelijke richtlijnen hierover en adviseert om vertrouwenscontactpersonen aan te stellen.

JAARVERGADERING 19 SEPT.

JAARVERGADERING 19 SEPT.

A.S. De jaarvergadering wordt gehouden op donderdag 19 september om 21.00 uur in de kantine van Kulterhus de Marke. De vergadering is voor alle seniorenleden, A-jeugd, trainers, leiders en ouders van de overige jeugdleden van W.H.C. Het bestuur nodigt jullie allen uit om hierbij aanwezig te zijn. Indien er mensen zijn die input hebben welke zij graag besproken zien worden tijdens deze vergadering dan ontvangen wij deze graag. Wij zorgen er dan voor dat deze tijdens de bijeenkomst aan de orde komen. Info kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De vereniging W.H.C. telt ca 200 leden. WHC is afkomstig uit Hengevelde, een dorp met ongeveer 2000 inwoners.

Ons eerste team speelt Hoofdklasse. W.H.C. heeft 5 seniorenteams en 12 jeugdteams.

Secretariaat W.H.C.

Miranda Wegereef

Slotsweg 2b
7496 PW Hengevelde

info@whchengevelde.nl

HANDBAL.NL APP

Actuele programma, stand en uitslagen bekijken? Download de Handbal.nl app!

iphone    android 

Zoeken op deze site

SECRETARIAAT

Miranda Wegereef

Slotsweg 2b
7496 PW Hengevelde

info@whchengevelde.nl