Print deze pagina

Hacol ’90 D1 – WHC D1 / 7-19

Femke gaf vandaag aanwijzingen bij de warming-up. Ze speelde de bal steeds aan zodat de rest van het team goed warm kon lopen / ingooien. Maud kon op deze manier ook goed ingespeeld worden.

Een mooie wedstrijd werd er vandaag gespeeld in Oldenzaal. Er werd vanaf het begin goed gepraat in het team. Er werden elkaar op een goede manier aanwijzingen gegeven. Dit zorgde ervoor dat de verdediging en aanval super goed stonden.

Af en toe wanneer er niet meer gepraat werd, kreeg Hacol een kans. Zo sportief waren we vanmorgen ook met elkaar.

Iedereen had vandaag de kans genomen om het doel van de tegenstander te bereiken. De keeper van Hacol kreeg de ballen in alle hoeken om de oren. Daarbij bleef Maud vandaag cool staan. Ze hield er een flink aantal tegen.

Er waren mooie break-outs. Vooral in de tweede helft. Verrassende goals vanuit de hoeken. Mooie 1-2-3-tjes tussen spelers zorgde voor een snel spel en vervolgens een doelpunt. Sanne, Fien, Robyn, Demi, Elise, Mexx, Britt en Maud, super samen gespeeld! Femke gaf vanaf de bank een goede ondersteuning en zorgde voor een ontspannen sfeer.

De ruststand van vandaag was 2-11 en de eindstand 7-19. Top gedaan!

Groetjes leidsters WHC D1.

Volgende week hebben we een thuiswedstrijd tegen EHC’95 D1 op zaterdag.

Lees 1221 keer
Bestuur W.H.C.

Als redacteur van deze website doen wij onze uiterste best om de informatie op deze site zo volledig mogelijk met jullie te delen. Mocht je toch iets lezen dat niet klopt of onvolledig is dan kun je ons hierover informeren via redactie@whchengevelde.nl